un tòcco "a toszkán dialektusban azt jelenti, hogy" egy kis darab valami nagyból, ami egy kézben tartható "- vagyis egy" jó darab ". Csakúgy, mint ez a jó darab, amelyet teljesen kézműves munkával készítenek, és a legjobb formákkal öntik „vajpapírba” vágják és csomagolják. A gianduja-val készült „Tòccos” kizárólag a legmagasabb minőségű piemonti mogyoróból készül, ideális esetben sajttálhoz illik, méz és borzselé helyett, vagy egyszerűen lelkesen fogyasztva a tiszta egész mogyorót.
Összetevők: 40% Piedmont MOGYORÓ OFJ, ebből 20% egész, cukor, kakaóvaj, TELJES TEJPOR, kakaómassza, emulgeálószer: SZÓJALECITIN, természetes aroma, vanília. Hűvös és száraz helyen, Olaszországban gyártva. Olaszországban. Jellemzők :. "
Energia kcal | 468.000 |
Energia kJ | 1965.000 |
Zsír | 47.000 |
Telített zsírsavak | 14.000 |
Szénhidrátok | 34.000 |
Cukor | 30.000 |
Fehérje | 9.200 |
Só | 0.120 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Allergén - Szezámmag | nyomokban |
Allergén - Mogyoró altípus | mogyoró |
Gyártó | La Molina Srl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.