Az Ausztrál bors "az egzotikus fűszerek kiváló képviselője." Bozontos "aromát kínál, amely először édes, majd forró és borsos lesz, de nem tart sokáig. Fűszerként vagy köretként használható, és legjobban mozsárban törni A Tasmániai bors nemcsak az Ausztrál különlegességekhez, például Emu hamburgerekhez és kenguru steakekhez szolgál. Pácoljon húsdarabokat borssal és olajjal, majd rövid ideig süsse vagy grillezze.
Nagyon ajánlott: pörkölt ételekhez, hüvelyesekkel, tökkel, szószokban és vajban vagy tészta, marhahús és vad. A bors a kukorica jó párja. A tejszínes mártások világos bordó színt kölcsönöznek.
Tasmaniai bors egészben. Összetevők: Bors (Tasmannia lanceolata elhalt.). Hűvös, száraz helyen tárolja. fénytől védett hely. Származás: Ausztrália. Jellemzők: Nincs szükség tápértékek megadására. "
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Szezámmag | nyomokban |
Allergén - Zeller | nyomokban |
Gyártó | Abgepackt durch: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhande |
Származási ország | Ausztrália |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.