Ez az új valrhonai Couverture a Grand Cru de Terroirhoz tartozik, vagyis csak egy bizonyos régióból származó kakaóbabot használnak. Ebben az esetben a Dominikai Köztársaságról van szó. Valrhona ott gondosan fermentált Trinitario kakaót választ ki nagyon régi ültetvényekről. Taïnori olyan területről származik, ahol a szubtrópusi éghajlat és az erőszakos ciklonok valóságos padlómozaikokká változtatták a tájat. Fokozatosan felszabadítja a sárga gyümölcsök, majd a friss citrusfélék aromáit, végül a szárított gyümölcsök jegyeit.
Étcsokoládé kallet, kakaó: minimum 64%. Összetevők: A Dominikai Köztársaságból származó kakaóbab, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: SZÓJA-LECITIN, természetes vanília kivonat. Olvassa fel a kupolákat 12 órán keresztül: ez kritikus fontosságú a kakaóvaj tökéletes olvadásának biztosításához.
Melegítse a csatolót + 55 ° C / + 58 ° C-ra. Helyezzen vissza egy kis adagot tartalékba. Ezután hagyja a szükséges mennyiséget lehűlni + 28 ° C / + 29 ° C-ra, rendszeres keverés közben. Ezután emelje újra a hőmérsékletet + 31 ° C / + 32 ° C-ra; hozzáadásával a tartalék adagot, + 55 ° C / + 58 ° C hőmérsékleten. - melegítse a masszát vízfürdőben. - melegítse a masszát a mikrohullámú sütőben (max. 400 / 500W, hogy megakadályozza az égést). Ellenőrizze, hogy a feldolgozási hőmérséklete + 31 ° C / + 32 ° C, és rendszeresen keverje a keveréket, hogy a hőmérséklet (és így a kristályosodás is) egyenletes maradjon. Tárolja szárazon és hűvösen + 16 ° C és + 18 ° C között. Termék Franciaországból.
Energia kcal | 556.000 |
Energia kJ | 2308.000 |
Zsír | 39.000 |
Telített zsírsavak | 24.000 |
Szénhidrátok | 38.000 |
Cukor | 26.000 |
Fehérje | 7.100 |
Só | 0.010 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
ISBN szám | 3395321055714 |
Gyártó | VALRHONA SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.