A Dél-Franciaországból származó olívaolajat ritkán lehet beszerezni, mert csak kis mennyiségben állítják elő. Ezt a Vallée des Baux oltalom alatt álló olajat (oltalom alatt álló eredetű) a Salonenque, Beruguette (Aglandau), Grossane, Picholine és Verdale fajtákból nyerik és hagyományos módon dolgozzák fel. Az olajbogyó a betakarítás után 2 napig érik levegő hiányában, mielőtt homogén pasztává dolgozzák fel, amelyből a rendkívüli, érett aromájú rendkívüli olívaolaj származik. Remekül illik salátákhoz és kecskesajtokhoz, vagy meleg mediterrán ételekhez, paradicsommal, paprikával, padlizsánhoz, szardellához és nagyon jó nyers halhoz.
Szűz olivaolaj.Huile d'olive de la Vallée des Baux de Provence összetevők: szűz olívaolaj. Tárolja fénytől és hőtől távol. Gyártás és palackozás a franciaországi Baux de Provence-ban.
Energia kcal | 900.000 |
Energia kJ | 3768.000 |
Zsír | 99.800 |
Telített zsírsavak | 15.100 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.000 |
Gyártó | Moulin Jean-Marie Cornille |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.