Ez a shoyu a Kiotó és Oszaka környéki Kansai régióból származó könnyű szójaszószok hagyományát képviseli. A világos shoyut különösen a bonyolult kaeseki konyhában használják, ahol a hozzávalók színét meg kell őrizni. Ideális dashi levesekhez, öntetekhez, de rizsecettel és frissen őrölt borssal gyozához és gombócokhoz is fantasztikus! Nyersen fogyasztva és melegítésre egyaránt. A Suehiro prémium terméke. A Suehiro sörfőzdét 1879-ben alapították Hyogo prefektúrában, Tatsuno kisvárosában, amelyet a könnyű szójaszószok szülőhelyének tartanak. A 15 alkalmazottat foglalkoztató Suehiro-san az abszolút csúcsminőségéről, elegáns és finom termékeiről ismert!
Könnyű szójaszósz "Harimakoku Tatsuno". Összetevők: SZÓJABAB, Zab, só. Felbontás után hűvös helyen tárolja.
Energia kcal | 62 |
Energia kJ | 259 |
Zsír | 0 |
Telített zsírsavak | 0 |
Szénhidrátok | 8,2 |
Cukor | 8,2 |
Fehérje | 7,3 |
Só | 17,4 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | DJLC (Walter Britz), Kreuznacher Str.6, 14197 Berlin, Deutsc |
Származási ország | Japán |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.