Ez a fehér tamari egy igazi umami bomba! Az Aichi prefektúra leghidegebb zónájában, extra lágy vízzel és a legjobb alapanyagokkal főzik, és fantasztikus, természetes édességgel rendelkezik, amelyet Ninagawa-san "csiklandozott ki" a helyi búzából. A nagyon malátás illatot koji és mison jegyek is támogatják. A tamarit általában 100% szójababból főzik. Az erjedési folyamat során nagyon sötét lesz. Ezzel szemben ez a fehér tamari 100%-ban búzából készül, és nagyon szép borostyánszínű. Mivel a Nitto-Jozo 2:1 (általában 1:1) arányú víz-alap cefrével dolgozik a különösen mély és kerek íz elérése érdekében, a szójababot teljesen kihagyták a szín javára. Japánban a kaiseki konyha és a tojásételek. Dashi húslevesekhez is. Különleges pikantériát kölcsönöz az aglio e olio tésztának is. Nagyon jól harmonizál az olívaolajjal az öntetekhez. FIGYELEM: A "Tamari" kifejezés SOHA nem jelenti azt, hogy a szójaszószt CSAK szójababból főzik. A tamari egy különleges főzési módszerre utal. Az allergiásoknak mindig figyelmesen el kell olvasniuk a címkét. Ez a tamari 100%-ban búzából készül!
Összetevők: BÚZA, só, desztillált rizsalkohol, víz, koji (Aspergillus oryzae). Alkoholt tartalmaz! Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó. Tulajdonságok: Alkoholt tartalmaz.
Energia kcal | 151 |
Energia kJ | 632 |
Zsír | 0 |
Telített zsírsavak | 0 |
Szénhidrátok | 35,1 |
Cukor | 34,9 |
Fehérje | 2,8 |
Só | 17,5 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | DJLC (Walter Britz), Kreuznacher Str.6, 14197 Berlin, Deutsc |
Származási ország | Japán |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.