1990-ben Tartufissima, az első szarvasgombás tészta látta meg a napvilágot. Kézzel készül és 7% nyári szarvasgombát tartalmaz. A lehető legkevesebb íz pazarlása érdekében a tésztát alacsony hőmérsékleten szárítják. Az eredmény minden ínyencet meggyőz. Forraljuk a tésztát 2 liter, tengeri sóval sózott vízben körülbelül 5 percig. Ezután engedje le a tésztát és melegítse fel, adjon hozzá egy kis vajat. A tésztát forrón tálaljuk, és rengeteg parmezán sajttal meghintjük.
Tojástészta durumbúza búzadarából, nyári szarvasgombával. Összetevők: DURUM BÚZ búzadara, 20% TOJÁS, 7% nyári szarvasgomba (Tuber Aestivum), aromák.
Energia kcal | 354.000 |
Energia kJ | 1500.000 |
Zsír | 3.600 |
Telített zsírsavak | 1.000 |
Szénhidrátok | 65.000 |
Cukor | 0.500 |
Fehérje | 14.000 |
Só | 0.130 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Tartuflanghe srl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.