Ez a stabilizátor a szuszpenziós részecskéket, például magokat, sókat, fűszereket, pépet, gyümölcskockákat vagy golyókat tartja a folyadékban. Ehhez vizes folyadékot (alkohol nélkül) 90 ° C-ra kell felmelegíteni, és a port be kell építeni. Ezután alkoholtartalmú vagy hőálló instabil dolgok adhatók hozzá. A jég csak -18 ° C alatti hőmérsékletből alakul ki. Nincs minimális ºBrix vagy pH érték. Nem fagyasztható le. Alkalmas italokhoz, koktélokhoz, hideg mártásokhoz ...
Suspenson stabilizátor por. Összetevők: Stabilizátorok: nátrium-citrát (E331), gellángumi (E418), kalcium-laktát (E327).
Adagolás: 1–1,5 g / kg.
Elkészítés: Hidegen oldjuk fel a keverőben, melegítsük 90 ° C-ra, helyezzük a részecskéket a tartályba, és öntsük rá a forró folyadékot. Hagyja kihűlni.
Alkalmazás: Bármilyen folyadék. A terméknek nedvesnek kell lennie ahhoz, hogy hatékony legyen. Töltsön két edényt 60 ° C feletti hőmérsékletre. A jég -18 ° C alatti hőmérsékleten képződik. Alkoholos italokban nedvesítse meg a terméket vízzel, majd adja hozzá az alkoholt (legfeljebb 40% térfogatszázalék). Tárolja hűvös és száraz helyen. Készült Spanyolországban. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Gyártó | SOSA INGREDIENTS S.L. |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.