Stabilizátor fagylalt és tejszínhab számára. Először keverje össze a Stab 2000 kívánt mennyiségét cukorral. Ezután keverje össze ezt a keveréket a tejjel / tejszínnel, és hagyja 15 percig ázni. Ezután melegítse fel a masszát.
Adagolás: 3 - 4 g / liter
Stabilizátor fagylalt és tejszínhab számára. Összetevők: glükóz, sűrítő: sáska babgumi E410, gélképző szer: nátrium-alginát E401 és karragenán E407, emulgeálószer: mono- és digliceridek E471. Hűvös, száraz és jól zárt helyen tárolandó. Tulajdonságok: Nincsenek megadandó tápértékek.
Gyártó | LOUIS FRANCOIS |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.