A spagna bab kiváló ízű, vastag fehér bab. Például Szardínián ízletes babot szolgálhat fel köretként, sok hús- és halétel mellé. A bab számos leves és pörkölt fontos összetevője, például kagylóval, friss zöldségekkel vagy burgonyával. Ami a tésztaételeket (a klasszikus a Pasta e Fagioli) vagy a salátákat illeti (a legismertebb a Tonno e Fagioli), a fehér bab nagyon népszerű. A hüvelyesek fehérjében és fontos ásványi anyagokban gazdagok.
Fehér spagna bab. Összetevők: bab, víz, só, antioxidáns: aszkorbinsav. Bontás után tárolja megfelelő hűtőszekrényben.
Energia kcal | 68.000 |
Energia kJ | 285.000 |
Zsír | 0.500 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 9.100 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 4.300 |
Só | 0.350 |
Gyártó | Alis |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.