A Karuthin E egy cukorhelyettesítő, amely a marcipán frissességmegőrző szereként szolgál. A terméket kizárólag kereskedelmi felhasználóknak szánják, nem pedig kiskereskedelmi értékesítésre. 70% szorbitot (E-420) tartalmaz. A cukorbetegeknél enyhén nőhet a cukorszint. Megakadályozza a cukor újrakristályosodását, például a ganache-ban. A Karuthin E hőálló.
Enyhén hashajtó hatású nagy mennyiségben!!
Szorbit szirup, nem kristályosodó E420. A folyékony szorbit, 70%, Karion F-t (Merck) tartalmaz.
Alkalmazás: Öntse a KARUTHIN G (100 ml) tartalmát a KARUTHIN E palackba (500 g), rázza fel, egyenletesen öntse az alkalmazandó masszába (50 kg marcipán), és alaposan dolgozza át. Csak kereskedelmi feldolgozásra. Szorosan lezárva, hűvös és sötét helyen tárolja. Termék Németországból.
Energia kcal | 184.000 |
Energia kJ | 769.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 70.500 |
Cukor | 9.500 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.000 |
Gyártó | Ruth GmbH & Co. KG |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.