A Somen tésztát csak búzalisztből, sóból és vízből készítik, és levesként használják a koreai konyhában. A főzési idő 3 perc; a tésztát főzés után hűteni kell, nehogy tovább főljenek a levesben. Hossza kb. 20 cm, szélessége 1 mm
Vékony japán tészta. Összetevők: BÚZA Liszt, víz, só. Száraz, hűvös és fénytől védett helyen tárolandó. Japán termék.
Energia kcal | 341.000 |
Energia kJ | 1441.000 |
Zsír | 2.000 |
Telített zsírsavak | 0.400 |
Szénhidrátok | 71.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 8.400 |
Só | 3.400 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | JFC Deutschland GmbH |
Származási ország | Japán |
2 407 Ft (2 040 Ft + ÁFA)
14 160 Ft (12 000 Ft + ÁFA) / kg
3 810 Ft (3 000 Ft + ÁFA)
12 700 Ft (10 000 Ft + ÁFA) / kg
8 534 Ft (6 720 Ft + ÁFA)
11 709 Ft (9 220 Ft + ÁFA)
3 835 Ft (3 020 Ft + ÁFA)
25 569 Ft (20 133,33 Ft + ÁFA) / liter
2 413 Ft (1 900 Ft + ÁFA)
10 054 Ft (7 916,67 Ft + ÁFA) / méter
2 019 Ft (1 590 Ft + ÁFA)
20 193 Ft (15 900 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.