A sobrasada hagyományosan Mallorcáról származik, és normál házisertés húsából készül, sovány húsból és szalonnából, hagyományos módon sóval és spanyol paprikaporral ízesítve.
Természetes bélbe töltik, majd az értékesítés előtt 3 hónapig érlelik. Öröm és elengedhetetlen minden tapas estére!
Sobrassada paprikás kolbász (száraz kolbász, levegőn szárított). Összetevők: 50% sertés sonka, 50% szalonna, só, piros paprikapap Tap de Corti, piros paprika por, fekete bors, szőlőcukor, antioxidánsok: E320 és E321, természetes burkolat. Tárolja hűvös, száraz helyen, szobahőmérsékleten. Készült Spanyolországban.
Energia kcal | 594.000 |
Energia kJ | 2248.000 |
Zsír | 61.000 |
Telített zsírsavak | 26.000 |
Szénhidrátok | 1.200 |
Cukor | 1.200 |
Fehérje | 10.000 |
Só | 2.300 |
ISBN szám | 4025084429185 |
Származási ország | Spanyolország |
3 505 Ft (2 760 Ft + ÁFA)
14 021 Ft (11 040 Ft + ÁFA) / kg
2 743 Ft (2 160 Ft + ÁFA)
9 144 Ft (7 200 Ft + ÁFA) / kg
7 696 Ft (6 060 Ft + ÁFA)
16 034 Ft (12 625 Ft + ÁFA) / kg
13 157 Ft (12 530 Ft + ÁFA)
18 795 Ft (17 900 Ft + ÁFA) / kg
9 373 Ft (7 380 Ft + ÁFA)
23 432 Ft (18 450 Ft + ÁFA) / kg
1 880 Ft (1 480 Ft + ÁFA)
13 923 Ft (10 962,96 Ft + ÁFA) / kg
1 880 Ft (1 480 Ft + ÁFA)
13 923 Ft (10 962,96 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.