A sobrasada hagyományosan Mallorcáról származik, és normál házisertés húsából készül, sovány húsból és szalonnából, hagyományos módon sóval és spanyol paprikaporral ízesítve.
Természetes bélbe töltik, majd az értékesítés előtt 3 hónapig érlelik. Öröm és elengedhetetlen minden tapas estére!
Sobrassada paprikás kolbász (száraz kolbász, levegőn szárított). Összetevők: 50% sertés sonka, 50% szalonna, só, piros paprikapap Tap de Corti, piros paprika por, fekete bors, szőlőcukor, antioxidánsok: E320 és E321, természetes burkolat. Tárolja hűvös, száraz helyen, szobahőmérsékleten. Készült Spanyolországban.
Energia kcal | 594.000 |
Energia kJ | 2248.000 |
Zsír | 61.000 |
Telített zsírsavak | 26.000 |
Szénhidrátok | 1.200 |
Cukor | 1.200 |
Fehérje | 10.000 |
Só | 2.300 |
ISBN szám | 4025084429185 |
Származási ország | Spanyolország |
3 747 Ft (2 950 Ft + ÁFA)
14 986 Ft (11 800 Ft + ÁFA) / kg
2 997 Ft (2 360 Ft + ÁFA)
9 991 Ft (7 866,67 Ft + ÁFA) / kg
2 807 Ft (2 210 Ft + ÁFA)
15 593 Ft (12 277,78 Ft + ÁFA) / kg
8 242 Ft (6 490 Ft + ÁFA)
17 171 Ft (13 520,83 Ft + ÁFA) / kg
10 143 Ft (9 660 Ft + ÁFA)
14 490 Ft (13 800 Ft + ÁFA) / kg
9 957 Ft (7 840 Ft + ÁFA)
24 892 Ft (19 600 Ft + ÁFA) / kg
2 616 Ft (2 060 Ft + ÁFA)
7 695 Ft (6 058,82 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.