A kínai szecsuáni bors, csakúgy, mint a japán hegyi bors, a rue növénycsaládba tartozik. A citrusfélék nemzetsége is ebbe a családba tartozik. A Sichaun bors kivételes íze miatt nagyon népszerű. Eleinte alig észrevehető, néhány másodperc múlva szó szerint felrobban a nyelven, enyhén citromszerű és fás. A borsot, más néven Fagarát, kivonják a piros borsból, szárítják és enyhén megpirítják. Általában a gyümölcsfalakat / hüvelyeket használják, nem az azokban található magokat. A fűszer a kínai konyhában népszerű húsételekhez és az Öt fűszerpor összetevőjeként is hasznosítják.
Szecsuáni bors, egész. Összetevők: Szecsuáni bors (Zanthoxylum piper. Dead). Hűvös (max. + 25 ° C), száraz Tulajdonságok: Táplálkozási értékeket nem kell megadni. "
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.