+

SASSELLA - friss Tortelloni sajtos töltelékkel, 500 g

SASSELLA - friss Tortelloni sajtos töltelékkel, 500 g
  • Cikkszám: 159712 692 Ft (2 120 Ft + ÁFA)5 385 Ft (4 240 Ft + ÁFA) / kgSúly: 0.55 kg
Kosárba

Termékleírás

Sassella sokéves tapasztalattal rendelkezik a házi tészta készítésében. A friss tészta minőségét tekintve különösen meggyőző. Egyszerűen tegye forró vízbe, és óvatosan főzze kb. 6-7 percig. Amikor a tészta a víz felszínén úszik, akkor al dente ". Élvezze a tortellinit sajtos töltelékkel tejszínes sajttal vagy paradicsommártással.

Friss tojásos tészta sajtos töltelékkel. Hozzávalók Tészta (50%): Durum BÚZA búzadara , 19% tojás; összetevők a töltelékhez (50%): 49% ricotta tejsavó (savanyító: citromsav), zsemlemorzsa (BÚZA), 7% Grana Padano Sajt, édes tejsavópor, repceolaj, növényi rostok, keményítő (kukorica, rizs, tapióka), só , Aroma. Elkészítés: Tegyen tésztát forrásban lévő, sós vízbe és főzzük 6 - 7 percig. Ezután öntsük le és tálaljuk bármilyen szószhoz. Kb. 4-5 adagot készít. Hűvös helyen, + 7 ° C-on tároljuk. : Állati tejből származó fehérje, védő légkörbe csomagolva. "

Paraméterek

Energia kcal273.000
Energia kJ1151.000
Zsír7.100
Telített zsírsavak2.780
Szénhidrátok39.500
Cukor4.940
Fehérje11.300
0.780
Allergén - Gluténtartalmaz
Allergén - Tojástartalmaz
Allergén - Tejtartalmaz
Allergén - Glutén altípusbúza

Egyéb adatok

GyártóPasta Sassella
Származási országNémetország

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Írja be számmal azt, hogy százötven!

Kapcsolat

  • H-6000 Kecskemét, Gát utca 37.
  • 06 70 718 7910
  • info@foodculinary.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.