+

Szarvasgombás tészta 4-6 személyre

Szarvasgombával szinte mindent finomítani lehet - de mi leginkább a frissenfőtt tésztánál részesítjük előnyben. És nem is kell nehézkesnek lennie. Mindent frissen főzünk, és ha jó kedvünk van, még saját tésztát is készítünk. De ez is könnyebb lehet. A "Pasta Sassella" finom tésztaival és házi szarvasgombás tejszínes mártással az étel könnyebb és gyorsabb, mint bármelyik készétel. 

Nem hiszed? Próbáld ki. És ha van rá időd, főzz a szószt az alapoktól.

img_9861-e5c6e2ba

img_9971-ed133c44

img_0004-e2d832e4

91334854_2861663357226251_686385440902610944_o

Hozzávalók

4 - 6 fő részére

500g tagliatelle
1 kis hagyma
50g vaj
100ml száraz fehérbor
150 ml zöldség vagy csirke húsleves
180g szarvasgomba krém
100ml tejszín
Bőséges friss szarvasgomba (magnatum, uncinátum vagy aestivum)

Elkészítés

A medvehagymát apróra vágjuk, és vajon mérsékelt tűzön megdinszteljük, fehérborral felöntjük és a felére redukáljuk. Hozzáadjuk a zöldség vagy csirke alaplevet, és felforraljuk.

Most adjon hozzá egy pohár szarvasgombás krémet és a tejszínt, forralja fel, és ízlés szerint fűszerezze tengeri sóval és tört fehér borssal.

Tippünk: Hagyjuk a főtt tésztát 2-3 percig áztatni a mártásban, majd rendezzük el és fejezzük be a tálalást frissen reszelt szarvasgombával.

Jó étvágyat kívánunk!

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.