+

Karfiol BBQ WINGS

Fűszeres pácolt és ropogós: Ezek a sütőben készült karfiolos BBQ wings-ek jól fogyaszthatóak, vegetáriánus és köretként vagy snackként tökéletesek.

 

 

Hozzávalók 2 személyre

1 fej karfiol
100 g csicseriborsóliszt - TRS
200 ml kesudiótej - Alproa
40 ml víz
1 1/2 teáskanál paprikapor, nemes édes - Gewürzgarten - Paprika por, édes 120 g
1 1/2 teáskanál fokhagyma, fagyasztva szárított - Altes Gewürzamt 

Borsfűszerkeverék "Melange Noir" - Altes Gewürzamt
1 evőkanál repceolaj - Guénard
½ evőkanál mustár - Düsseldorfi ABB mustár
70 g panko liszt (opcionális)
Bone Suckin ’BBQ Sauce Regular - Bone Suckin
Bone Suckin ’szárnyas szósz fokhagyma és méz - Bone Suckin

Elkészítés

Melegítse elő a sütőt 220 ° C-ra. Mossa meg a karfiolt, és ossza szét kis virágokra.

Keverje össze a lisztet, a tejet, a vizet, a mustárt és a fűszereket egy tálban, hogy sűrű keveréket hozzon létre. Ezután forgassa meg a virágokat benne, és egy másik tálba vonja be panko liszttel.

Helyezze a karfiolszárnyakat egy sütőpapírral bélelt tepsire, és süsse kb. 20 percig. A sütési idő felénél fordítsa meg a virágokat, hogy azok egyenletesen ropogóssá váljanak.

Amint a karfiol megfőtt, vegye ki a sütőből, és egyenletesen kenje el a Bone Suckin ’BBQ Sauce-val. Most süsse a sütőben további 10-15 percig, hogy ropogós megjelenést kapjanak.

Használja mártásként a Bone Suckin ’szárnyas mártást, és minden más mártással és körettel is tálalhatja.

Jó étvágyat kívánunk

 

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.