A valrhonai hagyományos pörkölési eljárás megőrzi és védi a karamellizált cukor, valamint a mogyoró- és manduladarabok ropogós szerkezetét. Pralinés massza intenzív diójegyekkel.
Felhasználás: Cukrászda - Töltelékek csokoládé termékekhez
Praliné massza. Összetevők: cukor, 25% mogyoró, 25% mandula, emulgeálószer: SZÓJALECITIN, természetes vanília kivonat. Tárolja hűvös, száraz helyen, + 16 ° C és + 18 ° C között. Franciaországban készült.
Energia kcal | 514.000 |
Energia kJ | 2145.000 |
Zsír | 28.000 |
Telített zsírsavak | 2.100 |
Szénhidrátok | 53.000 |
Cukor | 51.000 |
Fehérje | 9.100 |
Só | 0.010 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró altípus | mandula, mogyoró |
Gyártó | VALRHONA SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.