IT-BIO-006
BIO tészta BIO Emmer Ur-Korn-Semola (Triticum dicoccum). Összetevők: EMMER búzadara ökológiai gazdálkodásból.
Elkészítés: 100 g tésztához 1 liter vizet kevés sóval forralunk. Tegye a tésztát a vízbe, keverje meg. Keverje össze finoman, még a főzési folyamat alatt is. Lecsepegtetjük a tésztát, és előre melegített tányérokra tesszük. Főzési idő: 10 perc. Tárolja hűvös és száraz helyen. Olaszországban készült. Az EU mezőgazdasági tulajdonságai: Vegán.
Energia kcal | 356.000 |
Energia kJ | 1510.000 |
Zsír | 1.700 |
Telített zsírsavak | 0.400 |
Szénhidrátok | 72.500 |
Cukor | 3.700 |
Fehérje | 11.000 |
Só | 0.050 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza, emmer |
Gyártó | Rapunzel Naturkost |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.