+

QimiQ Whip Vanília, hidegen felverhető tejszín desszert, 17% zsír, 1 kg

QimiQ Whip Vanília, hidegen felverhető tejszín desszert, 17% zsír, 1 kg
  • Cikkszám: 197134 826 Ft (3 800 Ft + ÁFA)4 826 Ft (3 800 Ft + ÁFA) / kgSúly: 1.03 kg
Kosárba

Termékleírás

A QimiQ Whip zsírtartalma akár 50% -kal alacsonyabb, mint a hagyományos tejszíntermékeké. Hidegen felverhető és ideális Espuma használatra. A QimiQ Whip nagyon jól lefagyasztható és felolvasztható a minőség romlása nélkül. A QimiQ Whip 4 típusban kapható: kávé, vanília, csokoládé és natúr. Nagyon könnyű - habverővel hidegen elkészíthető.

Tejszínkészítmény (17% zsírtartalmú) zselatin és vanília ízű. Összetevők: 87% TEJSZÍN (18% zsír), cukor, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsavészterei, zselatin, módosított keményítő, aroma, szín: béta-karotin.

Elkészítés: Hidegen (+ 3 ° C és + 5 ° C között) felverjük. Qimiq A vaníliát a keverővel legalább 5 percig verjük, és egyidejűleg finomítsuk (pl. Alkohollal). Öntsük egy pohárba, és azonnal tálaljuk vagy hűtőszekrényben tároljuk. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 3-4 napon belül felhasználható. Készült Ausztriában. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje, UHT ultramagas hőmérséklet.

Paraméterek

Energia kcal217.000
Energia kJ903.000
Zsír16.600
Telített zsírsavak10.800
Szénhidrátok13.400
Cukor13.400
Fehérje3.600
0.140
Allergén - Tejtartalmaz

Egyéb adatok

GyártóQimiQ Handels GmbH Lettlweg 5 5322 Hof bei Salzburg
Származási országAusztria

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Írja be számmal azt, hogy százötven!

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.