A mandulát hosszú ideig pörkölve és a karamellát hosszú ideig forralva ez a pralinés massza megkapja jellegzetes mandula ízét és erős karamellás jegyeit. Ideális csokoládé vagy cukrászda töltéséhez és fagylalt készítéséhez.
Mandulás massza a praliné töltelékéhez. Összetevők: 60% mandula, cukor, aroma: valódi vanília. Tárolja szárazon és hűvös helyen. Francia termék.
Energia kcal | 557.000 |
Energia kJ | 2317.000 |
Zsír | 36.000 |
Telített zsírsavak | 3.400 |
Szénhidrátok | 40.000 |
Cukor | 21.000 |
Fehérje | 14.000 |
Só | 0.010 |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró altípus | mandula |
Gyártó | VALRHONA SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.