Plancton Marino Puerto Sta María-ban található Plancton Marino az egyetlen olyan vállalat a világon, amelyik számára engedélyezett a plankton fogyasztása. A mintegy 800 000 planktonfaj közül egy speciálisan fogyasztásra alkalmas planktont gyűjtünk össze és válogatunk be egy bevont agar-agar rétegre, betakarításkor a folyadékot centrifugálják. Marad egy szuperzöld, pépes tömegű, élő plankton. Fagyasztva szárítás a masszát tartós porrá változtatja. Íze "garnélarák". A sült Yaki Nori levelek, valami ásványi anyag és enyhén pörkölt fenyőmag / mogyoró illata is van. A feldolgozás meglehetősen egyszerű. 1: 5 arányban keverjük pl. Víz és só. Hagyja 5 percig ázni. A Planktonnak sóra van szüksége az összes íz aktiválásához. Ezt a keveréket ezután csak körülbelül 24 órán át lehet tartani, ezután romlik a minőség. Sashimi esetében a halakat sóoldattal is bevonhatjuk, és megszórhatjuk a planktonporral. Ez umamiként szolgál a tenger gyümölcseihez.
Fagyasztva szárított mikroalgák. Összetevők: tengeri moszat (T.chuii). (Természetesen előforduló szulfitokat tartalmaz). Ajánlott maximális napi adag 250 mg. Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Készült Spanyolországban.
Energia kcal | 337.000 |
Energia kJ | 1408.000 |
Zsír | 7.000 |
Telített zsírsavak | 2.100 |
Szénhidrátok | 32.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 38.000 |
Só | 4.800 |
Allergén - Szulfitok | tartalmaz |
Gyártó | FITOPLACTON MARINO |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.