A Pierre's Cuisine Culinair Demi-Glace nem kötött mártáskészlet. Ehhez a csontokat lassan és finoman főzték, és a legfinomabb alapanyagokkal ízesítették. Kombinálhatja ezeket az alapokat ízlésének megfelelően, és elkészítheti saját finomságait.
Ideális minden borjúételhez.
Összetevők: 41% borjúállomány (víz, csontok és borjúhús), glükózszirup (BÚZA), paradicsom, tészta, só, maltodextrin (BÚZA), aromák, növényi olaj ( pálma, napraforgó), Zöldségkoncentrátum (sárgarépa, hagyma, fokhagyma, gomba, póréhagyma, ZELLER), olívaolaj.
Adagolás: 100g / 1l víz. Felbontás után hűvös helyen, + 0 ° C és + 4 ° C között tárolja.
Energia kcal | 224.000 |
Energia kJ | 945.000 |
Zsír | 2.000 |
Telített zsírsavak | 1.000 |
Szénhidrátok | 41.000 |
Cukor | 17.000 |
Fehérje | 23.000 |
Só | 11.000 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Zeller | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Pierre´s Cuisine Culinair |
Származási ország | Hollandia |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.