Finomított alaplé jól bevált francia recept alapján. A Pierre's Cuisine Culinair alaplevei és szószai tiszta alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak tartósítószert, színezéket, ízesítőt vagy kötőanyagot; laktózmentesek, alacsony zsírtartalmúak és viszonylag alacsony, 0,6% -os sótartalommal rendelkeznek. A tényezők optimális kombinációja kiváló minőségű alapot teremt az ételekhez, amelyeket saját ízlésének megfelelően készíthet.
Alap bárányszósz készítéséhez. összetevők: Bárányleves (báránycsontok, víz, Zeller, hagyma, sárgarépa, cékla, paradicsompüré, só, fekete bors, fehér bors, szegfűbors, petrezselyem, bazsalikom, kakukkfű, babérlevél, fokhagyma). A hűtőszekrényben + 2 ° C és + 4 ° C közötti hőmérsékleten történő nyitás után legfeljebb 3 napig tartható. Készült Finnországban.
Energia kcal | 65.000 |
Energia kJ | 274.000 |
Zsír | 0.200 |
Telített zsírsavak | 0.100 |
Szénhidrátok | 1.200 |
Cukor | 0.900 |
Fehérje | 14.500 |
Só | 0.800 |
Allergén - Zeller | tartalmaz |
Gyártó | Pierre´s Cuisine Culinair |
Származási ország | Finnország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.