+

Pektin - Pectine NH - Nappage, Univerzális Gélképző & Infúzió gyümölcspéppel, 1 kg

Pektin - Pectine NH - Nappage, Univerzális Gélképző & Infúzió gyümölcspéppel, 1 kg
  • Cikkszám: 1216639 573 Ft (31 160 Ft + ÁFA)39 573 Ft (31 160 Ft + ÁFA) / kgSúly: 1.11 kg
Kosárba

Termékleírás

A pektin NH - Nappage növényi alapú pektin keverék, univerzálisan alkalmazható, különösen alkalmas kocsonyás öntetekhez és répával / péppel való töltésekhez. Keverje össze az összetevőket NH pektinnel, és keverje bele a folyékony készítménybe, amíg csomómentes massza nem képződik. A pektin gyorsan feloldódik 80/85 ° C-on. A következő pektinek elérhetők az alkalmazás egyéb területein: - Pectin RS 150 - Gyors készlet (lekvárhoz) - Pectagel Rose (fagylalthoz és sorbethez) - Pectagel 843 (gyümölcsöntethez és mázas jégkrémhez) - Pectin X 58 (gyümölcspép nélküli öntéshez) - sárga pektin, pektin jaune (gyümölcspépekhez és szilárd töltelékekhez)

Univerzális gélképző szer gyümölcs- vagy gyümölcspépes öntéshez és töltelékhez - újra feloldható. Összetevők: pektin E440ii, stabilizátor: E450i, szőlőcukor, stabilizátor: E341iii. Tulajdonságok: A pektin NH vizes és gyümölcs tartalmú készítményekben használható. A gélesedés a kalciummal kapcsolatban melegítés után következik be. A teljes és végső szilárdság 24 óra elteltével érhető el. A termék könnyen feloldható.

Adagolás: 0,80% -1,20% (8 g, maximum 12 g és 1 kg össztömeg között) a recept szerint szükséges erősségnek megfelelően.

Feldolgozás: A pektin NH csomómentes használata: - Keverje össze a pektin NH-t a többi száraz hozzávalóval (cukor, glükózpor, szőlőcukor ...), és hagyja, hogy ez a keverék csepegjen a folyékony készítménybe, miközben erőteljes keverés közben megakadályozza a csomók kialakulását. - Addig keverjük, amíg a keverék egyenletes lesz. - A pektin gyorsan feloldódik 80/85 ° C-on. A pektin oldhatósága a feldolgozási folyamattól és a megfelelő kiindulási anyag jellegétől függ. Javítja hőkezeléssel (idő, hőmérséklet) és mechanikai feldolgozással (korbácsoló gép, homogenizátor). A pektint kissé nehezebb feldolgozni magas kalciumtartalmú tömegekben (nagyon kemény víz és tej). A feldolgozási idő hosszabb, vagy a sók kikristályosodhatnak. Tárolja hűvös és száraz helyen. Termék Franciaországból. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.

Egyéb adatok

GyártóLOUIS FRANCOIS
Származási országFranciaország

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Melyik érzékszervvel hallunk: szem vagy fül?

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.