Gélképző szer, amely kalcium jelenlétében melegítve termoreverzibilis zselét ad. Ideális vaskos lekvárokhoz, öntetekhez szószokhoz, gyümölcspürékhez, zselés tejdesszertekhez, töltelékekhez zselés lekvárokhoz és édes karamellmártáshoz.
Pektin zselésítőszer. Összetevők: amidált pektin E440ii, szacharóz.
Adagolás: 0,5–1,5%. Élelmiszerben történő felhasználásra. Tárolja hűvös és száraz helyen. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Gyártó | LOUIS FRANCOIS |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.