+

Pektin - Pectagel Rose, Zselésítő / sűrítő szer Fagylalt & Szorbet, 1 kg

Pektin - Pectagel Rose, Zselésítő / sűrítő szer Fagylalt & Szorbet, 1 kg
  • Cikkszám: 1657744 018 Ft (34 660 Ft + ÁFA)44 018 Ft (34 660 Ft + ÁFA) / kgSúly: 1.10 kg
Kosárba

Termékleírás

A Pectagel Rose növényi alapú pektin keverék. Különösen a fagylalt és a sorbet esetében zselésítő és sűrítő szerként szolgál, és különleges krémességet garantál. Keverje össze az összetevőket Pectagel Rose-val, és keverje bele a folyékony készítménybe, amíg a keverék csomómentes lesz. A pektin gyorsan feloldódik 80/85 ° C-on. A következő pektinek elérhetők más felhasználási területeken: - sárga pektin, pektin jaune (gyümölcspépekhez és szilárd töltelékekhez) - Pectin X58 (gyümölcspép nélküli öntéshez) - Pectin RS 150 - Gyors készlet (lekvárhoz / lekvárhoz) - Pectagel 843 (gyümölcsöntethez és mázas jéghez) - Pektin NH - Nappage (univerzális gyümölcspépes infúziókhoz és töltelékekhez)

Gélesítő / sűrítő szer fagylalthoz és szorbetthez (stabilizátor a kristályosodás ellen, biztosítja a fagylalt krémességét) és szorbett készítmények). Összetevők: Gélképző szer: pektin E 440ii, sűrítőszer: E410 és E412, dextróz. Tulajdonságok: A pektin Pectagel Rose felhasználható semleges és savas szószok készítéséhez tejtermékekhez vagy fagylalt desszertekhez. A Pectin Pectagel Rose vizes és gyümölcsöt tartalmazó készítményekben használható. A gélesedés a kalciummal kapcsolatban melegítés után következik be. A teljes és végső szilárdság 24 óra elteltével érhető el.

Adagolás: 0,4% - 1,0% (4 g, de legfeljebb 10 g / 1 kg össztömeg) az összetevőknek megfelelően a recept és a feldolgozási folyamat szerint.

Feldolgozás: A Pectin Pectagel Rose csomómentes használata: - Keverje össze a Pectin Pectagel Rose-t a többi száraz hozzávalóval (cukor, glükózpor, szőlőcukor ...) és hagyja, hogy ez a keverék erőteljes keverés közben a folyékony készítménybe csorogjon, hogy megakadályozza a csomók kialakulását . - Addig keverjük, amíg a keverék egyenletes lesz. - A pektin gyorsan feloldódik 80 ° C / 85 ° C hőmérsékleten. A pektin oldhatósága a feldolgozási folyamattól és a megfelelő kiindulási anyag jellegétől függ. Javítja hőkezeléssel (idő, hőmérséklet), valamint mechanikai feldolgozással (habverő gép, homogenizátor). A pektint valamivel nehezebb feldolgozni magas kalciumtartalmú tömegekben (nagyon kemény víz és tej). A feldolgozási idő hosszabb, vagy kikristályosodhatnak. Tárolja szárazon és hűvösen (20 ° C alatt). Termék Franciaországból. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.

Egyéb adatok

GyártóLouis Francois Exploitation
Származási országFranciaország

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Írja be számmal azt, hogy százötven!

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.