IT-BIO-006 A Fettucce a tésztagyártás középiskoláját jelenti: Miután a friss tésztát bronz formákban feldolgozták, a Fettucce-t kézzel felakasztják a faoszlopokra, hogy megszáradjanak. Ez minden fettucce-nak más alakot és görbét ad. A Fettucce különféle szószokkal kombinálható: A pestók mellett a paradicsomból, ricottából / sajtból, gombából / szarvasgombából, halból és húsból, valamint zöldségből készült szószok is értékes társak. Vagy csak élvezze az olívaolaj és a Parmigiano csodálatos ízét! A Ppuránál minden tészta variáció csak kézműves, kizárólag az Apulian Altamura szerves durumbúza és az olasz forrásvíz felhasználásával készül. Ezeknek a kiváló minőségű tésztáknak optimálisan érdes a felülete, amely sok szószt képes felszívni.
Bio durum búzadarából készült tészta. összetevők: DURUM búzadara *, forrásvíz. * ellenőrzött ökológiai termesztésből. Főzési idő: 10 - 12 perc. Tárolja száraz helyen. Olaszországban készült. EU mezőgazdaság.
Energia kcal | 351.000 |
Energia kJ | 1472.000 |
Zsír | 1.100 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 72.700 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 12.700 |
Só | 0.010 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | PPura Sagl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.