Az IT-BIO-006 Farfalle pillangót jelent, és ugyanolyan könnyűek. A tésztáját olyan gyakran hajtogatják, amíg vékony és könnyű, mint a selyem, anélkül, hogy elveszítené az erejét és a sűrűségét. A dekoratív tészta szereti a könnyű mártásokat, például a pestót, a könnyű paradicsomot és a tejszín / sajt cukrot vagy a vajat és a zsályát. Vagy csak élvezze az olívaolaj és a Parmigiano csodálatos ízét! Főzési idő - al dente: kb. 6-7 perc. A Ppura-nál minden tészta variáció csak kézműves, kizárólag az Apulian Altamura szerves durumbúza és az olasz forrásvíz felhasználásával készült, bronz formában. 48-72 órás szárítás után ezek a kiváló minőségű tészták optimálisan érdes felületűek, és sok mártást képesek felszívni.
Bio durum búzadarából készült tészta. összetevők: DURUM búzadara *, olasz forrásvíz. * ellenőrzött ökológiai termesztésből. Főzési idő: 6 - 8 perc. Tárolja hűvös és száraz helyen. Olaszországban készült. EU mezőgazdaság.
Energia kcal | 351.000 |
Energia kJ | 1472.000 |
Zsír | 1.100 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 72.700 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 12.700 |
Só | 0.010 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | PPura Sagl Via Talete 54 |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.