Az igazi Parmigiano Reggiano-t csak az olasz Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna tartományokban lehet előállítani a Renótól nyugatra és Mantua-tól a Po-tól keletre. E kemény sajt nyers teje is innen származik.
A teheneket csak fűvel és kezeletlen állati takarmánnyal szabad etetni. Egy kilogramm Parmiggiano Reggiano elkészítéséhez körülbelül 16 liter tejre van szükség. A sajtok túrása és formázása után 20 napig sóoldatba mártják, majd legalább 12 hónapig érlelik. A parmezán aromája nagyon erős, és az életkor előrehaladtával egyre pikánsabbá válik. Csak az Consorzio Tutela által tesztelt sajtok kapják az eredetmegjelöléssel ellátott jóváhagyási pecsétet.
Parmigiano Reggiano OEM Kemény sajt nyers tejből, legalább 32% zsírtartalom szárazanyagban Összetevők: tehén tej, só, oltó. Hűtve tárolandó + 4 ° C és + 8 ° C között. Olaszországban készült. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 392.000 |
Energia kJ | 1633.000 |
Zsír | 28.400 |
Telített zsírsavak | 17.700 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 33.000 |
Só | 1.400 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Gyártó | P.le Europa |
Származási ország | Olaszország |
2 502 Ft (1 970 Ft + ÁFA)
8 340 Ft (6 566,67 Ft + ÁFA) / kg
3 800 Ft (3 220 Ft + ÁFA)
10 856 Ft (9 200 Ft + ÁFA) / kg
1 829 Ft (1 440 Ft + ÁFA)
6 096 Ft (4 800 Ft + ÁFA) / kg
54 775 Ft (43 130 Ft + ÁFA)
15 650 Ft (12 322,86 Ft + ÁFA) / kg
5 098 Ft (4 320 Ft + ÁFA)
33 984 Ft (28 800 Ft + ÁFA) / kg
2 867 Ft (2 430 Ft + ÁFA)
23 895 Ft (20 250 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.