Az igazi Parmigiano Reggiano-t csak az olasz Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna tartományokban lehet előállítani a Renótól nyugatra és Mantua-tól a Po-tól keletre. E kemény sajt nyers teje is innen származik.
A teheneket csak fűvel és kezeletlen állati takarmánnyal szabad etetni. Egy kilogramm Parmiggiano Reggiano elkészítéséhez körülbelül 16 liter tejre van szükség. A sajtok túrása és formázása után 20 napig sóoldatba mártják, majd legalább 12 hónapig érlelik. A parmezán aromája nagyon erős, és az életkor előrehaladtával egyre pikánsabbá válik. Csak az Consorzio Tutela által tesztelt sajtok kapják az eredetmegjelöléssel ellátott jóváhagyási pecsétet.
Parmigiano Reggiano OEM Kemény sajt nyers tejből, legalább 32% zsírtartalom szárazanyagban Összetevők: tehén tej, só, oltó. Hűtve tárolandó + 4 ° C és + 8 ° C között. Olaszországban készült. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 392.000 |
Energia kJ | 1633.000 |
Zsír | 28.400 |
Telített zsírsavak | 17.700 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 33.000 |
Só | 1.400 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Gyártó | P.le Europa |
Származási ország | Olaszország |
7 410 Ft (6 280 Ft + ÁFA)
9 881 Ft (8 373,33 Ft + ÁFA) / kg
8 425 Ft (7 140 Ft + ÁFA)
11 234 Ft (9 520 Ft + ÁFA) / kg
2 083 Ft (1 640 Ft + ÁFA)
6 509 Ft (5 125 Ft + ÁFA) / kg
65 176 Ft (51 320 Ft + ÁFA)
18 622 Ft (14 662,86 Ft + ÁFA) / kg
5 758 Ft (4 880 Ft + ÁFA)
38 389 Ft (32 533,33 Ft + ÁFA) / kg
2 502 Ft (1 970 Ft + ÁFA)
13 899 Ft (10 944,44 Ft + ÁFA) / kg
3 233 Ft (2 740 Ft + ÁFA)
26 943 Ft (22 833,33 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.