Réteges nugát krém, 8 nugát réteg. Összetevők: cukor, 30% mogyoró IGP Piemont (* OFJ), növényi zsír (kakaóvaj, napraforgóolaj, pórsáfrányolaj), TELJES TEJPOR, zsír, kakaópor, emulgeálószer: SZÓJALECITIN. * Védett földrajzi jelzés. Tárolja hűvös és száraz helyen, + 16 ° C és + 18 ° C között. Olaszországban készült. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 593.000 |
Energia kJ | 2489.000 |
Zsír | 21.000 |
Telített zsírsavak | 7.700 |
Szénhidrátok | 39.000 |
Cukor | 37.000 |
Fehérje | 6.200 |
Só | 0.070 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Allergén - Szezámmag | nyomokban |
Allergén - Mogyoró altípus | mogyoró |
Gyártó | Cioccolato La Molina |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.