A narancshéj keserű narancsok olajos héjából készül, más néven keserű narancs. A narancshéjra történő feldolgozás viszonylag bonyolult: a sózott gyümölcsök felét sótalanítják, kifehérítik, a magot eltávolítják, majd a héjat cukoroldatban mártják. A narancshéj világos vagy mély színű narancssárga, kissé a barnás színbe megy. Íze édes, aromás kesernyés. Használja sütőanyagként apró pékárukhoz, például firenzei házakhoz, vagy a karácsonyi pékségben.
Narancshéj, kockára vágva. Összetevők: 49% narancshéj, glükóz-fruktóz, cukor, savanyító: citromsav, antioxidáns: KÉN-DIOXID. Tárolja hűvös és száraz helyen.
Energia kcal | 284.000 |
Energia kJ | 1027.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 71.000 |
Cukor | 62.130 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.320 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Szulfitok | tartalmaz |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
6 401 Ft (5 040 Ft + ÁFA)
8 313 Ft (6 545,45 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.