A torrone tipikus különlegesség Piemontban, amelyet először Kr.e. 1600 körül készítettek Kremona városában méz, mandula és tojásfehérje keverékéből. Ma mogyorót, pisztáciát, földimogyorót és csokoládét is használnak a torrone / turronhoz.
Puha mogyoró nugát. Összetevők: 40% mogyoró, glükózszirup-fruktóz, cukor, 2,6% méz, ostya (burgonyakeményítő, víz), fehérje, természetes citrom aroma, aroma. Tárolja hűvös és száraz helyen. Olaszországban készült.
Energia kcal | 479.000 |
Energia kJ | 2005.000 |
Zsír | 24.000 |
Telített zsírsavak | 1.800 |
Szénhidrátok | 59.000 |
Cukor | 55.000 |
Fehérje | 5.600 |
Só | 0.030 |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Mogyoró altípus | mogyoró |
Gyártó | SPERLARLI s.r.l. via Milano |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.