A torrone tipikus különlegesség Piemontban, amelyet először Kr.e. 1600 körül készítettek Kremona városában méz, mandula és tojásfehérje keverékéből. Ma mogyorót, pisztáciát, földimogyorót és csokoládét is használnak a torrone / turronhoz.
Puha nugát mogyoróval. Összetevők: cukor, 30% mogyoró, glükózszirup, méz, Tojásfehérje, gofri (burgonyakeményítő, víz), kukoricakeményítő, ízesítők. Tárolja hűvös és száraz helyen. A földimogyoró és más diófélék nyomait tartalmazhatja. Olaszországban készült.
Energia kcal | 480.000 |
Energia kJ | 2014.000 |
Zsír | 18.900 |
Telített zsírsavak | 1.500 |
Szénhidrátok | 70.800 |
Cukor | 54.900 |
Fehérje | 5.200 |
Só | 0.100 |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró altípus | mogyoró |
Gyártó | Dolciaria Stocco srl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.