A Torrone egy tipikus piemonti specialitás, amelyet először Kr. u. 1600 körül készítettek Cremona városában méz, mandula és tojásfehérje keverékéből. Manapság a torrone mogyoróval, pisztáciával, mogyoróval és csokoládéval is készül.
Puha mandulás nugát. Összetevők: 30% mandula, glükózszirup, méz, tojásfehérje, ostya (burgonyakeményítő), kukoricakeményítő, aromák. Tárolja hűvös és száraz helyen. Made in Italy.
Energia kcal | 473 |
Energia kJ | 1950 |
Zsír | 24 |
Telített zsírsavak | 3,3 |
Szénhidrátok | 54 |
Cukor | 52 |
Fehérje | 10 |
Só | 0,02 |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró altípus | mandula |
Gyártó | Dolciaria Stocco Srl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.