Zöld olajbogyó és szardella - ez az ízek rendkívüli és érdekes kombinációja, amely aperitif néven ismert, de bár snackként is népszerű. Íze ropogós és fűszeres. A zöld olajbogyót akkor szedik, amikor még nem érik. Mielőtt sós vízben áztatnák, lúggal kezeljük őket. Ez a folyamat csökkenti a még nem érett gyümölcsök keserűanyag-tartalmát és javítja a pép állagát. A szardellának köszönhetően az olajbogyó is szardellához hasonlít. Ideális hideg tálak díszítésére is.
Szardellával töltött olajbogyó. Összetevők: víz, olajbogyó, szardella paszta (ANCHÓVIÁK, stabilizátor: E-401), só, ízfokozó: E-621, savanyító: E330, antioxidáns: E300. Felnyitás után hűtőszekrényben kell tartani, és 6 napon belül el kell fogyasztani. Készült Spanyolországban. Tulajdonságok: pasztőrözött.
Energia kcal | 156.000 |
Energia kJ | 642.000 |
Zsír | 16.000 |
Telített zsírsavak | 3.500 |
Szénhidrátok | 0.500 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 1.300 |
Só | 2.700 |
Gyártó | FAROLIVA S.L. |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.