A legfinomabb ízű pisztáciamarcipán édes, aromás mediterrán mandulából és pisztáciából készül. Különösen alkalmas modellezésre és feldolgozásra. Lubecánál a megpucolt mandulát és a pisztáciát cukorral és vízzel finomra hengerelik gránit hengerek segítségével. Ez a marcipánnak enyhén szálas szerkezetet ad a megfelelő harapáshoz. "A masszát ezután réz kannákban" megpörkölik ". Az úgynevezett Maillard-reakció a réz katalitikus hatásával párhuzamosan megy végbe. Ez a marcipánnak tipikusan sült aroma Klasszikus, összetéveszthetetlen íz: A tömeg gyors lehűlése biztosítja az értékes mandula- és pisztáciaaram megtartását.
Pisztácia marcipán nyers tömeg A. Összetevők: 43% MANDULA, cukor, víz, 9% PISZTÁCIA, invert cukorszirup, etanol. Hűtsük le és száraz helyen tároljuk. Tulajdonságok: Alkoholt tartalmaz, védő atmoszférában csomagolva.
Energia kcal | 477.000 |
Energia kJ | 1988.000 |
Zsír | 29.000 |
Telített zsírsavak | 2.500 |
Szénhidrátok | 38.000 |
Cukor | 37.000 |
Fehérje | 11.000 |
Só | 0.000 |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró altípus | mandula, pisztácia |
Gyártó | Lübecker Marzipan-Fabrik v. Minden & Bruhns GmbH & Co. KG |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.