Finom ízű marcipános nyers massza, édes, aromás mediterrán mandulából. Különösen alkalmas modellezésre és tovább feldolgozásra. A Lubecánál a megpucolt mandulát cukorral és vízzel finomra hengerelik gránit hengerek segítségével. Ez a marcipánnak enyhén szálas szerkezetet ad a megfelelő harapáshoz. "A masszát ezután réz kannákban" megpörkölik ". Az úgynevezett Maillard-reakció a réz katalitikus hatásával párhuzamosan megy végbe. A marcipán megkapja a tipikus sült aromáját Klasszikus, összetéveszthetetlen íz. A tömeg gyors lehűlése biztosítja az értékes mandula aroma megőrzését.
Lübeck marcipán nyers tömeg, OFJ. összetevők: 52% Valencia mediterrán mandula, cukor, víz, invertcukor szirup, természetes rózsa aroma , hűvös és száraz helyen tárolja: védő légkörben lezárva. "
Energia kcal | 470.000 |
Energia kJ | 1960.000 |
Zsír | 29.000 |
Telített zsírsavak | 2.200 |
Szénhidrátok | 38.000 |
Cukor | 38.000 |
Fehérje | 11.000 |
Só | 0.000 |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró altípus | mandula |
Gyártó | Lübecker Marzipan-Fabrik v. Minden & Bruhns GmbH & Co. KG |
Származási ország | Németország |
978 Ft (770 Ft + ÁFA)
1 956 Ft (1 540 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.