Finom ízű marcipános nyers massza, édes, aromás mediterrán mandulából. Különösen alkalmas modellezésre. Ezt a tömeget 2: 1 arányban dolgozzák fel invertázzal. A Lubecánál a megpucolt mandulát cukorral és vízzel finomra hengerelik gránit hengerek segítségével. Ez a marcipánnak enyhén szálas szerkezetet ad a megfelelő harapáshoz. "A masszát ezután réz kannákban" megpörkölik ". Az úgynevezett Maillard-reakció a réz katalitikus hatásával párhuzamosan megy végbe. Ez a marcipánnak tipikusan sült aroma Klasszikus, összetéveszthetetlen íz. A tömeg gyors lehűlése biztosítja az értékes mandula aroma megőrzését. <
Marcipán 2:1 mediterrán mandulából, invertázzal. Összetevők: cukor, 35% mandula, invert cukorszirup, glükóz szirup, nedvesítőszer: szorbit szirup, etanol, nedvesítőszer: Invertáz. Hűvös, száraz helyen tárolja. Tulajdonságok: Védő atmoszférában csomagolva. "
Energia kcal | 447.000 |
Energia kJ | 1875.000 |
Zsír | 19.000 |
Telített zsírsavak | 1.500 |
Szénhidrátok | 58.000 |
Cukor | 54.000 |
Fehérje | 7.300 |
Só | 0.000 |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró altípus | mandula |
Gyártó | Lübecker Marzipan-Fabrik v. Minden & Bruhns GmbH & Co. KG |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.