A nátrium-alginátot barna algákból extrahálják, és gélképző és sűrítő szerként használják. Kalcium-klorid-szemcsékkel kombinálva hideg állapotban zselésedik, és erőteljes keverés közben folyékonyabbá válik. Hatásához nem kell melegíteni. A nátrium-alginátot gömb alakú alkotásokhoz használják: kaviár, ravioli, buborékok, gnocchi, márvány, minigolyó stb.
Sűrítő nátrium-alginát E401. Összetevők: nátrium-alginát E401. Vegye figyelembe a maximális mennyiségeket és az élelmiszerekben való felhasználást az élelmiszer-adalékanyagokról szóló 1333/2008 / EK rendeletnek megfelelően! Csak professzionális használatra! Tárolja hűvös és száraz helyen. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
SZAKMAI HASZNÁLATRA!
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
4 026 Ft (3 170 Ft + ÁFA)
16 104 Ft (12 680 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.