A vízfürdőben és a MUGARITZ Calx-ban egyfajta második héj jön létre a gyümölcsökön és zöldségeken, amely a Calx és a gyümölcs saját pektinjei közötti reakció eredménye. Ha a Calx fürdőben előkezelt gyümölcsöket vagy zöldségeket megsütik vagy megfőzik, a belseje a saját levében fő, elképesztően gyengéd textúrát eredményezve. A gyümölcs vagy zöldség főzésének módjától függően a bél lehet puha, száraz vagy durva. Az ásványi kalcium-hidroxidot tiszta mészkő égetésével nyerik 900-1200 ° C hőmérsékleten.
Savasságszabályozó: kalcium-hidroxid. Összetevők: keményítő: kalcium-hidroxid E526. Gyerekektől távol tartandó. Tárolja hűvös és száraz helyen. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Gyártó | GUZMAN GASTRONOMIA |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.