A MUGARITZ Agalita felhasználható ropogós, szilárd, kristályos vagy krétaszerű burkolatok, illetve homokos vagy mohaszerű textúrák és szórások előállítására. Az Agalitával például a kis burgonyát a MUGARITZ étterem híres és megtévesztően valóságos kinézetű „köveivé” változtatják, ha vékonyan bevonják őket agalita-laktóz tésztával. A csokoládé homok a földmorzsák tökéletes mása, és kristályszerű szerkezetű, üvegre emlékeztető készítmények is lehetségesek. Az Agalita fehér, élelmiszerbiztos agyagból készül, és elképesztő hatásokat tesz lehetővé
Hidratált magnézium-szilikát. Összetevők: Oldószer: hidratált magnézium-szilikát E553b. Gyerekektől távol tartandó. Tárolja hűvös és száraz helyen. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Gyártó | GUZMAN GASTRONOMIA |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.