Ehhez az olajhoz a prémium minőségű Levantine mogyorót gyengéd pörköléssel dolgozzák fel. Olyan gyártási folyamat, amely 40 évig változatlan maradt, és egy hagyományos rendszeren keresztül ismételten igazodik az adott terméshez és minőséghez. Ezután a diót gondosan őröljük és hidegen megpörgetjük. Az olajat elválasztják a péptől, így minden értékes összetevő megmarad.
Használat: salátaönteteknél, halakkal, vadakkal és zöldségekkel, különösen gyökérzöldségekkel.
Mogyoróolaj sült mogyoróból. Összetevők: sült levantin mogyoró. Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó.
Energia kcal | 900.000 |
Energia kJ | 3700.000 |
Zsír | 100.000 |
Telített zsírsavak | 6.800 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.000 |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró altípus | mogyoró |
Gyártó | Hergestellt für: ANTONIEWICZ GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.