A DE-ÖKO-003 Schwarzwald-MISO az erjesztett élelmiszerek csoportjába tartozik. Az erjedés során a mikroorganizmusok energiává alakítják a szénhidrátokat. A legjobb, ha az étel főzése után adunk hozzá Black Forest MISO-t.
Javaslat: Keverjen össze 2 teáskanál miso kancát 1/4 liter forró vízhez vagy főzőfolyadékhoz egy kis csészében, villával vagy habverővel, és finom miso leves lesz. Ír tengeri moszattal a Miso Mare ideális miso levesekhez, halételekhez és fitnesz salátákhoz.
BIO szójabab paszta (1 évig fermentálva) hínárral. Összetevők: szója *, rizs *, víz, tengeri só, fermentációs kultúra (A.Oryzae), tengeri moszat; * ellenőrzött ökológiai termesztésből. Ajánlás: 2 teáskanál 1/8 liter folyadékra. Sokoldalú pl. Miso leves, halételek, fitnesz saláták. A MISO helyettesíti a sót és más fűszereket. Keverje össze a MISO-t vízzel vagy főzőfolyadékkal, és adja hozzá. Bontás előtt tárolja hűvös helyen, +3 - + 20 ° C-on. Bontás után hűvös helyen, + 3 ° C és + 7 ° C között tárolja. Németországban készült. Az EU mezőgazdasági tulajdonságai: Vegán.
Energia kcal | 171.000 |
Energia kJ | 717.000 |
Zsír | 6.300 |
Telített zsírsavak | 1.100 |
Szénhidrátok | 15.600 |
Cukor | 7.000 |
Fehérje | 11.400 |
Só | 9.980 |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Gyártó | Schwarzwald -MISO |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.