Alapvetően édes és keserű mandulára oszthatók. A keserűmandulát többnyire ízesítésre szolgáló esszencia készítésére használják. Az édes mandulát a cukrászok szívesen használják marcipán, nugát és turron készítéséhez. Zsenge állagúak és jellegzetes édeskés ízűek. A mandula egészben, szeletelve, szárazon vagy daraként alkalmas díszítéshez, valamint finom süteményekhez. A sós ázsiai konyhában a mártások aromás sűrítésére, valamint húsételekben és aszalt gyümölcsökkel készült ételekhez használják.
Manduladara blansírozott édes mandulából. Összetevők: MANDULASZIRMET. Minden diófajtát a gazdaságban dolgoznak fel. Hűvös (+5°C és +12°C között), száraz és szagtalan helyen tárolja.
Energia kcal | 607.000 |
Energia kJ | 2537.000 |
Zsír | 53.570 |
Telített zsírsavak | 3.570 |
Szénhidrátok | 17.860 |
Cukor | 3.570 |
Fehérje | 21.430 |
Só | 0.050 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Mogyoró altípus | mandula |
ISBN szám | 4025084330313 |
Gyártó | Abgefüllt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.