Ez az eredeti Mame miso paszta egy 100% szójababból készült sötét miso. Az eredmény egy finom, szilárd darabok nélküli miso paszta, amely több mint 18 hónapig érlelődött, és intenzív ízének köszönhetően kiválóan alkalmas erős miso leveshez, miso padlizsánhoz vagy húsok pácolásához. A miso gyártója, a Masuzuka számára ez a sötét, eredeti mame miso paszta (hatcho miso) a szójabab, a rizs és a víz igazi szimfóniája, amelyet Japán jellegzetes éghajlata és mikroorganizmusai hoztak össze. A hagyományos miso gyárat 1928-ban alapították Aichi prefektúrában, és híres az erjesztett élelmiszerekről. A Masuzuka kizárólag fahordókban erjeszt.
Összetevők: SZÓJABAB, só. Felbontás után hűtve tartandó.
Energia kcal | 228 |
Energia kJ | 953 |
Zsír | 8,3 |
Telített zsírsavak | 1,5 |
Szénhidrátok | 20,5 |
Cukor | 20,4 |
Fehérje | 17,8 |
Só | 10 |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Gyártó | DJLC (Walter Britz), Kreuznacher Str.6, 14197 Berlin, Deutsc |
Származási ország | Japán |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.