DE-ÖKO-070, DE-ÖKO-006 Ez a hosszú szemű, bolyhos basmati rizs eredetileg Indiából származik, és bükkfán füstölnek, a perzsa hagyományoknak megfelelően kidolgozott eljárásban. A füstölt rizst főzés előtt nem szabad öblíteni. Adjunk hozzá két csésze vizet csésze füstölt rizshez, és forraljuk fel. Adjunk hozzá kevés sót, és főzzük a basmatit 20 percig alacsony lángon, és hagyjuk, hogy megduzzadjon. Fás, füstös aromájával ez a basmati rizs jól passzol füstölt húshoz és halhoz, valamint fűszeres ételekhez. De ez a füstölt rizs vegetáriánusok és vegánok számára is ideális, például színes zöldségekkel vagy tofuval.
Füstölt SZERVES basmati rizs. Összetevők: basmati rizs *, füst *; * ellenőrzött ökológiai termesztésből.
Elkészítés: Forralj fel egy csésze rizst 2 csésze vízzel. Sózzuk és lassú tűzön kb. 20 percig pároljuk. Hűvös, száraz és fénytől védett. Unión kívüli mezőgazdaság
Energia kcal | 354.000 |
Energia kJ | 1504.000 |
Zsír | 0.400 |
Telített zsírsavak | 0.200 |
Szénhidrátok | 78.600 |
Cukor | 0.700 |
Fehérje | 9.000 |
Só | 0.010 |
Gyártó | Lotao GmbH |
Származási ország | India |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.