DE-ÖKO-006 Ezt az Indiából származó teljes kiőrlésű rizst csak néhány helyi termeli a termesztési terület nehéz földrajzi körülményei és az alacsony terméshozam miatt. A rizs vörös színét termesztési területének is köszönheti, mert az agyagtartalmú textúra a szem héját vörösre színezi, míg a belseje fehér marad. Röviden öblítse le a rizst. Forraljuk fel kétszer annyi vízzel. 25 percig főzzük alacsony lángon, és hagyjuk megduzzadni. Ezt az erős, szemcsés rizst ideális esetben pilafként vagy rizssalátaként készítik, de klasszikus rizs kíséreteként is szolgálhat erős húsételekhez.
Bio vörösbarna rizs. Összetevők: biogazdálkodásból származó vörösbarna rizs.
Elkészítés: A rizst rövid ideig öblítse le. Adjunk hozzá kb. 2 csésze vizet 1 csésze rizshez, és forraljuk fel. 25 percig főzzük alacsony lángon. Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Unión kívüli mezőgazdaság
Energia kcal | 361.000 |
Energia kJ | 1529.000 |
Zsír | 3.000 |
Telített zsírsavak | 0.800 |
Szénhidrátok | 73.000 |
Cukor | 0.700 |
Fehérje | 9.000 |
Só | 0.010 |
Gyártó | Lotao GmbH |
Származási ország | India |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.