A nyers libamájakat megtisztítják, szeletekre vágják, szelet oldalanként rövid ideig sütik, és például Madeirával vagy konyakkal lehet felönteni. A máj alkalmas terrinekre, ahol bohózatként vagy darabokban dolgozzák fel és ízesítik, lassan kb. 40 ° C-on hőkezelik. A máj kulináris minőségének legjobb garanciája az állatok optimális egészségi állapota a hizlalás során. Itt kiaknázzák a vízimadarak természetes képességüket, hogy az őszi hosszú repüléseik előtt a szükséges tartalékokat májban lévő zsír formájában elraktározzák. Az állatok célzott etetésével a 3 hónapos nevelés és az óvatos tömés révén 2-3 hétben, a májak elérik a kívánt méretet.
A libamáj darabok mérete kb. 800g
Csomagolási mód: Vákuum, 1db/csomag
Áraink 0,8 KG feltételezett súlyon alapulnak!
Összetevők: hízott libamáj (HU1045), hűtve tárolandó 0 - +4 C-on. Felbontás után mielőbbi feldolgozást, sütést igényel.
Energia kcal | 136 |
Zsír | 4,6 |
Szénhidrátok | 3,5 |
Fehérje | 18,7 |
Származási ország | Magyarország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.