Andreas Rummel nemzetközileg ismert BBQ-szakértő receptötlete alapján. A BBQ kaviár (mustár) fekete mustármagból készül. Finom grillezett hússal és halakkal, valamint finomítani a különféle ételeket.
Szemcsés mustár fűszerekkel. összetevők: 35% mustármag, 30% borecet tömény szőlőlével, 24% víz, 2,7% cukorrépa, 0,9% cukor, 0,9% növényi olaj: repceolaj, 0,3% tintahal tinta, 0,3% só, Fűszerek, természetes íz: füstös aroma. Hűvös helyen tárolandó.
Energia kcal | 117.000 |
Energia kJ | 493.000 |
Zsír | 5.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 9.100 |
Cukor | 8.700 |
Fehérje | 6.000 |
Só | 3.300 |
Allergén - Mustár | tartalmaz |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.